Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je jedan od načina da vaši zubi budu beli i lepi.  Zdravi beli i lepi zubi doprinose lepšem izgledu, boljem raspoloženju i našem većem samopouzdanju što nam pomaže da budemo srećniji i uspešniji.

Dejstvom različitih faktora u toku formiranja stalnih zuba, kao i mnoge loše životne navike (često konzumiranje obojenih pića, hrane i drugih supstanci) dovode do prebojenost i lošeg izgleda zuba. Efekat  izbjeljivanja zavisi od mnogih faktora, ali prvenstveno od metode koju Vi izaberete za beljenje vaših zuba.

Stomatološka ordinacija, stomatolog Novi Beograd, izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba - metode i postupak

U stomatološkoj  ordinaciji  “Stanojević” izbeljivanje zuba vršimo različitim metodama. Najmanje štetna i najjednostavnija metoda je peskarenje zuba, kojim otklanjamo samo površinske naslage sa gleđi zuba posebnim prahom pomoću  pritiska iz  TURBO JET AIR FLOW apara.  beljenju zuba često primenjujemo individualne  folije u koje pacijent pre spavanja u toku 8 do15 noći. stavlja poseban gel za beljenje zuba.

Za profesionalno izbeljivanje zuba Stomatološka ordinacija “Stanojević” poseduje aparat ZOOM 2. Uz korišćenje ovog aparata, za manje od 1 sata na potpuno bezbedan i neškodljiv način ćemo Vam izbeliti zube. Uz pomoć plavog halogenog svetla iz ZOOM 2 aprata i gela (vodonik peroksida) koji se nanosi na zube, biće Vam potrebne samo tri do četiri seanse od po 15 minuta za beljenje. Plavo halogeno svetlo iz lampe prouzrokuije raspadanje vodonik peroksida  koje oslobađa kiseonik. Tako oslobođen kiseonik ulazi u strukture zuba i menja boju vaših zuba čak do 8 nijansi. Nakon beljenja zuba ZOOM 2 lampom vaši zubi će trajno ostati belji nego što su bili.

Belinu Vaših zuba možete održavati redovnim održavanjem  oralne higijene. To podrazumeva se redovno perete zube, smanjite konzumiranje obojene hrane i pića, redovno uklanjate meke i tvrde naslage, kao i da koristite specijalne folije i gelove koje Vam povremeno budu preporučili naši stomatolozi.

null

LEČENJE ZUBA

null

IZBELJIVANJE ZUBA

null

UGRADNJA IMPLANTA

null

ORTODONCIJA

null

LJUSPICE

null

ZUBNI NAKIT